Gelinim Mutfakta 12 Temmuz Çarşamba Puanları! Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da final etabı kıran kırana geçiyor. Birbirinden iddialı gelinlerin performansı birinciyi belirlemeye devam ediyor. Peki bugün kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

5'inci sezon finali etabıyla altın kazandırmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden kora kor rekabetin devam ettiği programda gelinler hamaratlıklarını konuşturuyor, kayınvalideler puanları ile günün kazananını belirliyor. Nursel Ergin'in sunumuyla daha da renkli hale gelen bu zorlu mücadele yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Temmuz puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta'da tirit köftesi yapılacak

Bugün yayınlanacak olan bölümde binlerce kişi tarafından izlenecek olan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinler yoğurtlu tirit köftesi hazırlayacak. Konya yöresine ait lezzetin ardından puanlar verilerek sıralama belirlenecek.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından kimin galip geleceği konusunda seyirciler de sabırsız. Çeyrek altını yakasına takacak gelin ve kayınvalide konusunda herkes internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Gelinim Mutfakta 13 Temmuz Perşembe Puanları! Kim birinci oldu, çeyrek altın kazandı?

Televizyon Haberleri