Gelinim Mutfakta 12 Haziran Pazartesi puanları! Kim birinci oldu

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabeti yine nefes kesecek. İşte günün birincisi...

Adım adım sezon finaline doğru giden Gelinim Mutfakta'da kıran kırana çekişme devam ediyor. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugünden itibaren yeni bir takım daha zorlu maratona katılacak. Suzan ve Şükriye'nin başlangıcıyla birlikte alınacak puanlar da merak konusu. Tüm gün boyunca emeklerinin karşılığını almak isteyen gelin ve kaynanalar arasından hangisinin çeyrek altınla güne başlayacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Haziran Pazartesi puanları! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Gelinim Mutfakta'ya Suzan ve Şükriye katılıyor

Cuma günü gerçekleştirilen final bölümünde Kader ve kayınvalidesi eleme potasındaydı ve bölüme de en geride başladılar. Kalmaları mucizeye bağlıydı ve beklenen olmadı. Kader ve kayınvalidesi elendi. Yerlerine Suzan ve Şükriye gelecek. İki yarışmacının da hedefi birincilikler elde etmek.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kanal D'de yayınlanacak yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'da bugün yarışacak gelinlerin yemeklerini kayınvalideleri ve Nursel Ergin de puanlayacak. Ardından kazanan isim açıklanacak. Günün çeyrek altın kazanan isimleri haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri