Gelinim Mutfakta 1 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?

Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Gözler bugün de elde edilecek sıralamada. Peki, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 1 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi ve altın kazandırmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen zorlu maratonda bugün de yine kıran kırana mücadele televizyonları süsleyecek. Seyircilerin de en çok merak ettiği konu gün sonundaki sıralama. Peki, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 1 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Bugün Kanal D'de yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da güncel puan durumu da merak konusu. Şu anda ilk sırada 31 puanlı Yeşim bulunuyor. Güzel gelini 27 puanlı Aleyna takip ediyor. Üçüncü basmakta 25 puana sahip olan Ezgi var. Tuğba ise 20 puanla sonuncu.

Gelinim Mutfakta 1 Kasım kim birinci oldu?

Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinin ardından oluşacak puanla ve sıralama merakla bekleniyor. Haftanın iddialı isimleri arasında geçen rekabette herkesin hedefi cuma günü altın bilezikleri koluna takabilmek. Gelinim Mutfakta 1 Kasım Çarşamba puanları haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gözaltına alınmışlardı: Polat çiftine yapılan operasyonun detayları ortaya çıktı
Gözaltına alınmışlardı: Engin Polat'a polisten uyarı

Televizyon Haberleri