Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 11 Kasım Cuma Irmak Tuna Gündüz kaç puan aldı

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen programı Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için evlerini milyonlara açtığı zorlu maratonun son bölümünde Irmak Tuna Gündüz konuklarını ağırlayacak ve puanlarını alacak. Ardından da haftanın kazananı açıklanacak. Herkesin hedefi birincilikle evine dönebilmek. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 11 Kasım Cuma Irmak Tuna Gündüz kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde 984. bölümle birlikte yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden kıyasıya mücadelenin ardından bugün bir isim evine zaferle dönecek. Evini misafirleri ve güzel sunucuya çacak yarışmacı ise Irmak Tuna Gündüz olacak. Genç kadın oldukça lüks görünen dairesinde adını zirveye yazdırabilmek ve kendisini Türkiye'ye ispat etmek amacında. Diğer yandan iddialı rakipleri de bir an önce programda sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 11 Kasım Cuma Irmak Tuna Gündüz kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Ayna 78 bin lira!

Gelin Evi'nin yayınlanan hafta finali fragmanında renkli görüntüler vardı. Irmak ve Nida boks eldivenleri ile antrenman yaparken güzel yarışmacının evinde tercih ettiği eşyaların fiyatı dudak uçuklatacak cinsten. Sadece aynaya 78 bin lira verdiğini söylemesi sonrasında toplam maliyet belki de 1 milyonun üzerinde olabilir.


 

Gelin Evi Irmak kimdir?

Güzel yarışmacı yayınlanan hafta fragmanında Nida'nın kahve fincanını kaldıramamasına "Newton'un yer çekimi kanunu buraya uğramamış galiba" yorumunda bulundu. İlayda'nın masasında iken de "Ben biraz boş buldum açıkçası" dedi. Sözünü sakınmayan bir yapısı olduğu görülen Irmak Tuna Gündüz'ün beş günlük süredeki sözleri şimdiden merakla bekleniyor. Instagram hesabı @avirmaktuna'dır.



 

Irmak Tuna Gündüz kimdir?

960-964. bölüm yarışmacıları arasında yer alan Irmak Tuna Gündüz 17 Haziran 1995 tarihinde doğdu. 27 yaşında. Aslen Tekirdağ Yeniçiftlikli. Mesleği avukatlıktır. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini burslu almış ve süresinden önce tamamlamıştır. Stajını İstanbul'da yapmasıunın ardından da kendisine ofis açtı. Yüksek lisansına Beykent Üniversitesi Kamu Hukuku Ana Bilim dalında burslu bir şekilde devam etmekle birlikte ceza alanında uzmanlaşmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Dil için de Amerika'da Boston şehrine gitti ve ve 1 yıl boyunca İngilizce eğimi aldı. Almanca ve Fransızca da bilmektedir. 2022 yılında yüksek enerji mühendisi Mert Gündüz ile görkemli bir düğün ile dünyaevine girmiş, ve maliyetiyle gündem olmuştur. Çorlu Piknik Restaurant ve Lüleburgaz Carmen Wedding House’da gerçekleşen iki düğüne toplamda üç bin kişi katılmış olup misafirler rüya gibi akşamlar geçirmiştir.


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Bugün 964. bölümü ile hafta finali yapacak Gelin Evi'nde birinci açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri