Gelin Evi Zuhal kimdir? Zuhal Soytürk Instagram hesabı var mı

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu rekabete katılan isimler arasında Zuhal Soytürk de bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelin Evi Zuhal kimdir? Zuhal Soytürk Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Zuhal de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Zuhal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



 

Gelin Evi Zuhal kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Müjde, Recep Bey ile evli. Bu sene içinde dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda gelin denilebilir. Instagram hesabı @zuhalgng21'dir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri