Gelin Evi Yasemin Köse Sakarya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta pazartesi günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin evlerine konuk olunacak zorlu maratonda yer alacak isimler açıklandı. Buna göre Yasemin Köse Sakarya da hem rakiplerini geride bırakmak hem de evine altınlarla dönmek adına kolları sıvayacak. Seyirciler kendisi hakkında araştırmalara bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Gelin Evi Yasemin Köse Sakarya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberim

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Yasemin Köse Sakarya da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Yasemin Köse SAkarya kimdir? Gelin Evi  Yasemin Köse Sakarya Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Yasemin kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Yasemin Köse Sakarya, Kocaeli Üniversitesi Büro Yönetimi mezunu. Eşi Hasan Sakarya ile 1 yıllık evli. Organizasyon işi ile uğraşıyor. Instagram hesabı @jasemenn'dir.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri