Gelin Evi Sevde Nur Şirin Muslu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarını sergileyeceği rekabette biri ödülle birlikte evine dönecek. Herkesin gözü hafta sonundaki puanların toplamında. Adını zirveye yazdırmak isteyenler arasında Sevde Nur Şirin Muslu da yer alıyor. Genç gelin hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Sevde Nur Şirin Muslu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Rana Rabia Koncuk da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Sevde Nur Şirin Muslu kimdir? Gelin Evi Sevde Nur Şirin Muslu Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Sevde Nur Şirin Muslu kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Sevde Nur Şirin Muslu 25 yaşında. Aslen Artvinli. Sakarya'da yaşıyor. Lise mezunu. 1 yıllık evli. Instagram hesabı @sevdenurmuslu'dur. Diğer yandan Youtube kanalında da videolar çekmektedir. www.youtube.com/@sevdesirin adresinden ulaşabilirsiniz.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri