Gelin Evi Selcan Beder kimdir? Instagram hesabı

SHOW TV'nin sevilen yarışması Gelin Evi'nde yeni hafta başladı ve Selcan Beder en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Selcan Beder kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni haftaya başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için ter döktüğü programda pazartesiden itibaren yarışacak isimler arasında Selcan da bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Selcan Beder kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelin Evi Selcan Beder kimdir? 

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde beş gün boyunca hünerlerini serigleyecek olan Selcan Beder güzellik uzmanlığı yapıyor. İzmir'den yarışmaya katılıyor. Serinyaylyla'da kendisine ait bir işletmesi var. Burada saç simülasyon, cilt bakım, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj ve azer epilasyon hizmetleri veriyor. Instagram hesabı @shinebeautybuca'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri