Gelin Evi Sedef kimdir? Sedef Noyan Ketenci kaç yaşında ve nereli

Televizyon ekranlarının sevilen yarışması Gelin Evi'nde yeni sezon başladı. İlk haftanın yarışmacıları belli oldu ve Sedef de onlar arasında bulunuyor. Gelin Evi Sedef kimdir? Sedef Noyan Ketenci kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak öğle kuşağında yeniden yerini alan Gelin Evi, sezonun açılışını Antalya'da yapıyor. Akdeniz semalarında yarışacak gelinler birbirinden iddialı rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etmeye çalışacak. Zorlu maratonda ödülün sahibi olmak isteyen isimlerden biri de Sedef olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Gelin Evi Sedef kimdir? Sedef Noyan Ketenci kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Sedef kimdir?

Pazartesiden cumaya kadar büyük ödülü elde edebilmek için kendi gününde marifetlerini ortaya koyacak, diğer bölümlerde de yorumlarını yapıp puan verecek olan Sedef Noyan Ketenci, Furkan Bey ile evli. Henüz çiçeği burnunda gelin diyebiliriz. Antalya'da yaşıyor. Kendisine ait S&C Design and Creative adında bir markası var. Sosyal medyada paylaşımları ile günlük hayata dair önerilerde bulunup ve tanıtımlar yapıyor. Instagram hesabı @sedefketencii'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 1 Eylül 2023 Cuma

Televizyon Haberleri