Gelin Evi Sahel Diba kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Öğle saatlerinde yayınlanan programlar arasında en üst sıralara oynayan Gelin Evi, yeni sezona başlıyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı ilk haftadaki gelinlerden biri de Sahel Diba oldu. Pek, Sahel Diba kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aslı Hünel'in sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi, yeni sezonuna merhaba diyor. Beş gelinin pazartesiden cumaya kadar birbirlerine üstünlük kurmak adına gösterecekleri gayretin ardından adlarını ilk sıraya yazdırmak istedikleri zorlu maraton televizyonları daha keyifli hale getirecek. Pazartesiden cumaya kadar rakiplerini geçebilmek adına mücadele verecek isimler arasında Sahel Diba da yer alıyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Sahel Diba kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Sahel Diba kimdir?

Bu haftanın en güzel gelinlerinden biri olan Sahel Diba, aslen İranlı. Bu nedenle İran'dan kendisine çok sayıda takipçi geleceği ve sosyal medyada destek göreceği tahmin ediliyor. Evli ve 1 erkek çocuk annesi. 1 yılı aşkın süredir evli. Üniversite mezunu. Instagram'da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Ailesine yönelik paylaşımlar yapıyor. @_sahel.diba adresinden kendisini listenize ekleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 1 Eylül 2023 Cuma

Televizyon Haberleri