Gelin Evi Saadet (980. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için ter döktüğü ve evini milyonlara açtığı zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı. Yarışmacılar arasında Saadet de var ve altınları alabilmek adına tüm gayretini ortaya koyacak. Kendisi hakkında da internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Saadet (980. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Saadet de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Saadet kimdir? Gelin Evi Saadet Instagram hesabı haberimizde.




Gelin Evi Saadet (980. bölüm) kimdir?

Pazartesiden itibaren birincilik için ter dökecek olan Saadet 2 kız annesi. 25 yaşında. 1.67 metre boyunda. Sosyal medyada sahip olduğu takipçilerine sunduğu paylaşımlarıyla birlikte binlerce kişiye ulaşmayı başarıyor. Instagram hesabını @sdtrcpikra adresinden takip edebilirsiniz.












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri