Gelin Evi Rana Rabia Koncuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Aslı Hünel'in 1000'e yaklaşan bölümdür ekranlara getirdiği Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha başlanıyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini konuklarına açtığı programa katılacak isimler belli oldu. Buna göre Rana Rabi Koncuk da altın rekabetine dahil olarak evine zaferle dönmek amacında. Kendisi hakkında da ilk andan itibaren araştırma yapılarak fikir sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Rana Rabia Koncuk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Rana Rabia Koncuk da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Rana Rabia Koncuk kimdir? Gelin Evi  Rana Rabia Koncuk Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Rana Rabia kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Rana Rabia Koncuk sosyal medya fenomeni. Influecerlık yapıyor. Ürün denemeleri ve tanıtımlarıyla 150 binden fazla takipçisi için paylaşımlarda bulunuyor. 1 çocuk annesi. Instagram hesabı @rana.koncuk'tur.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri