Gelin Evi Özge Arslanyılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak öğle saatlerinde yayınlanan ve her hafta altın dağıtan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyecekleri zorlu rekabette yine eğlenceli anlar yaşanacak. Herkesin hedefi zirveye adını yazdırmak. O isimlerden biri de Özge Arslanyılmaz olarak açıklandı. Peki, Gelin Evi Özge Arslanyılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Rana Rabia Koncuk da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Özge Arslanyılmaz kimdir? Gelin Evi Özge Arslanyılmaz Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Özge kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Özge Arslanyılmaz henüz çiçeği burnunda bir gelin. Eylül ayında dünyaevine giren yarışmacı aslen Trabzonlu. Trabzonspor taraftarı. Instagram hesabı @ozgets61'dir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri