Gelin Evi Nesrin kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelin Evi yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı ve güzel gelinlerin performanslarıyla birincilik için ter döktükleri programda pazartesiden itibaren kıran kırana mücadele yaşanacak. Milyonların karşısına çıkacak isimler de belirlendi ve Nesrin de onlar arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Nesrin kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Nesrin de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Nesrin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Nesrin kimdir?

Programın 955-959. bölümlerinde yarışacak olan Nesrin, Murat Bey ile 2015 yılında başladığı birlikteliğini 2021'de evlilikle taçlandırdı. 1.5 senelik evli. Sosyal medyada çektiği videolarla birlikte adını binlerce kişiye duyurmayı başardı. Kendisini Instagram'da @murat8nesrin ve Tiktok'ta @murat8nesrin hesaplarından takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri