Gelin Evi Neslihan kimdir? Neslihan Ardıç Merd Instagram hesabı

Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi'nde yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının tanıtılacağı zorlu mücadelede yer alacak isimler belirlendi. Neslihan Merd Ardıç da kendi gününde rakiplerini ağırlayacak ve diğerlerinde ise puanlarını verecek birincinin belirlenmesine katkı sunacak. Kendisi de altın mücadelesi içerisinde yer alabilmek istiyor. Peki, Gelin Evi Neslihan kimdir? Neslihan Ardıç Merd kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde

Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi'nde yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının tanıtılacağı zorlu mücadelede yer alacak isimler belirlendi. Neslihan Merd Ardıç da kendi gününde rakiplerini ağırlayacak ve diğerlerinde ise puanlarını verecek birincinin belirlenmesine katkı sunacak. Kendisi de altın mücadelesi içerisinde yer alabilmek istiyor. Peki, Gelin Evi Neslihan kimdir? Neslihan Ardıç Merd kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Gelin Evi Neslihan kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Neslihan Ardıç, Savaş Ardıç ile 1.5 senelik evli. Azra adında bir kız çocuğu annesi. 10 altını kazanabileceğine inanıyor ve iddiasının altını doldurabilmek için cuma günü adını zirveye yazdırmak adına yarışacak. Aslen Sinoplu ama BUrsa'da yaşıyor.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri