Gelin Evi Merve kimdir? Merve Usta Instagram hesabı

Türkiye'nin öğle saatlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden hamarat, iddialı ve güzel gelinlerin evlerine konuk olunarak gerçekleşen rekabette kalpler bugün Samsun'da atacak. Aslı Hünel'in sunduğu programa katılan isimlerden biri de Merve Usta oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Merve kimdir? Merve Usta Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Merve Usta oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Merve kimdir? Merve Usta Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Merve kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Merve Usta 29 yaşında. Aslen Kayserili .Okul öncesi öğretmenliği yapıyor ve üniversite mezunu. 9 yıllık evli olan güzel yarışmacının 2 çocuğu var. Instagram hesabı @merve_mahmut_miray_mihrimah'tır.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri