Gelin Evi Marianna (Mari) Çelik kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelin Evi, bomba bir sezonla daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı gelinler arasında Marianna Çelilk de var. Peki, Marianna (Mari) Çelik kimdir? İşte detaylar...

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği ve her hafta büyük ödül dağıtmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni bir sezon daha başlıyor. Antalya'dan sezonun startını veren başarılı programda adını birinciliğe yazdırmak isteyen çok sayıda gelinin kapışmasını izlemek isteyenler de ekran başına kilitlenecek. Sezon açılışındaki gelinlerden biri de Marianna Çelik oldu ve kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu olarak araştırılıyor. Peki, Gelin Evi Marianna (Mari) Çelik kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Marianna (Mari) Çelik kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Marianna Çelik, Antalya'dan programa katılıyor. Kendisi evli. Aslen Rus veya Ukraynalı olduğu tahmin ediliyor. Çektiği videolarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzellik salonu ile müşterilerine hizmet veriyor. Instagram hesabı @mari_in_antalya'dır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Kültür merkezinde yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Televizyon Haberleri