Gelin Evi Kübra kimdir? Kübra Küçük Çoban Instagram hesabı

SHOW TV ekranlarındaki bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş gün boyunca devam edecek zorlu rekabette yer alacak isimler açıklandı ve Kübra Küçük Çoban da onlardan biri oldu. Genç yarışmacı hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Kübra kimdir? Kübra Küçük Çoban Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Kübra Küçük Çoban da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Kübra Küçük Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.




Gelin Evi Kübra kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen yarışmacılarından biri olan Kübra Küçük Çoban, evli ve bir çocuk annesi. Aslen Gümüşhaneli. Erkan Bey ile evlendikten sonra Asya Hüma adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Instagram hesabı @kkubrakucuk29'dur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri