Gelin Evi İrem Atmaca kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde yayınlanan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Beş gelinin kendi gününde rakipleri ve Aslı Hünel'i ağırlayarak puanlarını aldığı programda yarışacak isimler açıklandı ve İrem Atmaca da onlar arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi İrem Atmaca kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve İrem Atmaca da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi İrem Atmaca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi İrem Atmaca kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında yer alan İrem Atmaca, rakiplerinin eleştirileri karşısında lafın altında kalmayacağını söyledi. "Taktım mı takarım, taktığım da asla düzelmez" diyerek iddiasını ortaya koyan genç gelin, 945. bölümde yarışacak. Gizem ile arasındaki tartışmada; "Sen kimsin de ben senden korkacağım" çıkışında bulundu. Instagram adresi @zekirematmaca'dır.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri