Gelin Evi Gözde Bebek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter dökeceği zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı. Buna göre Gözde Bebek de evinin kapılarını açarak elinden gelenin en iyisini yapıp zirvede yer almak amacında. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Gözde Bebek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Gözde Bebek de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gözde Bebek kimdir? Gelin Evi Gözde Bebek Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Gözde kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Gözde Bebek, kısa süre önce Okan Bey ile dünyaevine girdi. O da programa katılan birçok isim gibi çiçeği burnunda gelin olarak evinin kapılarını rakipleri ve Aslı Hünel'e açıp birincilikle adını milyonlara ispat ettirmek amacında. Tiktok'ta da videolar çekiyor. https://www.tiktok.com/@gozdeebebekk adresinden ulaşabilirsiniz. Instagram adresi @gozdebebekk'tir.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri