Gelin Evi Esin kimdir? Esin Atay Instagram hesabı

SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi, yeni haftasına 5 Haziran'da merhaba diyor. Yarışmacılardan biri de Esin oldu. Peki, Gelin Evi Esin kimdir? Esin Atay Instagram hesabı haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün SHOW TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi, yeni yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin kendi bölümlerinde birincilik için yarıştıkları zorlu mücadeleye katılan isimlerden biri de Esin Atay oldu. Güzel yarışmacı fragman yayınlandığı andan bu yana ilgi odağı haline geldi ve hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Esin kimdir? Esin Atay Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelin Evi Esin kimdir?

SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'nin 5-9 Haziran yarışmacılarından biri olan Esin Atay, Instagram'da içerik üreticisi. Instagram hesabında moda, yaşam, güzellik ve yemek konularında takipçileri için paylaşımlarda bulunuyor. Ayrıca nies.co adında markası var. Instagram hesabı @e.erdogmus'tur. 26 yaşında, 10 aylık evli.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri