Gelin Evi Emine Dinçay kimdir? Instagram hesabı

Yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelin Evi'nin yarışmacıları belli oldu. Onlar arasında Emine Dinçay da bulunuyor ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Emine Dinçay kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyicilerle yeni sezonda da ekranlara konuk olacak Gelin Evi, Show TV'deki yerini alıyor. Beş gelinin amansız rekabeitne tanıklık edilecek ve her anında eğlencenin yanı sıra zaman zaman gerginliğin de yaşanacağı program için çok sayıda kişi şimdiden sabırsız. Yarışmacılar da araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Bu hafta televizyonda boy gösterecek isimlerden biri de Emine Dinçay. Peki, Gelin Evi Emine Dinçay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Emine Dinçay kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen Emine Dinçay, 4 yıllık evli ve 1 kız çocuğu sahibidir. Ailesine dair yaşamını ve kızı ile olan ilişkisini sıkça sosyal medyada paylaşmaktadır ve bu durum kendisini internette fenomen haline getirmiştir. Antalya'da yaşamaktadır. Instagram hesabı @dncyemine'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri