Gelin Evi Elif Coşkun Çalışkan kimdir? Instagram hesabı

Show TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni haftasına merhaba diyor. Beş gelin arasında bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak isimlerden biri de Elif Coşkun Çalışkan oldu. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok takip edilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, bugün yeni haftasına merhaba diyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için mücadele edeceği zorlu maratonda gözler alınacak puanlara ve finalde kimin kazanacağına çevrildi. Evini açarak marifetlerini sergileyip sahip olduğu düzeni milyonlara sunacak yarışmacıların her detayı merakla bekleniyor. Mutfaktan salona, banyodan yatak odasına kadar kullanılan eşyalar ve tercih edilen tipler öğrenilmek isteniyor. Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri de Elif Coşkun Çalışkan oldu. Peki, Gelin Evi Elif Coşkun Çalışkan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Elif Coşkun Çalışkan kimdir?

Yeni sezonuna geçen hafta başlayan Gelin Evi'nin 1115-1119. bölüm yarışmacılarından biri olan Elif Çalışkan, çiçeği burnunda bir gelindir. Sadece birkaç ay önce dünyaevine girdi. Instagram ve Tiktok'ta çektiği videoların yanı sıra paylaştığı videolarla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Binlerce kişi tarafından da takip ediliyor. Ayrıca sunumları ile de özellikle kadınlara tavsiyeler veriyor. Turuncu rengini ve kahveyi çok seviyor.

Gelin Evi Elif Coşkun Çalışkan Instagram hesabı: @elifcoskunblog
Gelin Evi Elif Coşkun Çalışkan tiktok hesabı: @elifofficcial

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri