Gelin Evi Diana kimdir? Diana Kazakova Verdi Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde 2'inci hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı beş gelinin kendilerine verilen sürede evini rakiplerine açtığı ve yemekleriyle puan aldığı programa katılan isimlerden biri de Diana Kazakova Verdi oldu. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Diana kimdir? Diana Kazakova Verdi Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Diana Kazakova Verdi oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Diana Kazakova Verdi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Diana kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirmek ve evine birincilikle dönmek isteyen isimlerden biri olmayı hedefleyen Diana 26 yaşında. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni. Ayrıca modellik de yapıyor ve giyim üzeirne kendi markasını yaratma aşamasında. Tasarımları da maharetli elleirnden çıkacak. İkinci evliliğini yapan güzel yarışmacının ilk eşinden 10 yaşında oğlu var. 20 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Hem Rus hem Türk okullarında okuduğu için iki dili de iyi konuşyor. Kameralara da yabancı olmayan Diana daha önce tanınan biri. Behzat Ç.'den Selim Gülgören'in Sokak Kedisi şarkısına, Golden Silva Star Parfüm reklam çekiminden birçok gelinlik tanıtımı kataloguna kadar projede yer aldı.


 

Gelin Evi Diana Instagram hesabı

Güzel yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı var ve burayı da profesyonel olarak kullanıyor. Gündelik hayatın yanı sıra çalıştığı projelerden birçok kareyi takipçileirne sunuyor. Çok da beğeni ve yorum alıyor. @kazakovadianaverdiofficial hesabından takip edebilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

2023 Gelin Evi Best Of Diana Kazakova Verdi kimdir?

Televizyon Haberleri