Gelin Evi Damla Altuntaş Yılmaz kimdir? Instagram hesabı

Aslı Hünel'in sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan Gelin Evi, birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesine sahne olacak. Fenomen programda bu hafta yarışacak gelinlerden biri de Damla Altuntaş Yılmaz oldu. Hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak SHOW TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Antalya sonrasında yeni bir maceranın daha başlayacağı programda bugünden itibaren birincilik için ter dökecek isimler arasında Damla Altuntaş Yılmaz da bulunuyor. Hem marifetlerini sergileyecek hem de evini milyonlara açacak güzel gelin hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Damla Altuntaş Yılmaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Damla Altuntaş Yılmaz kimdir?

Bugünden itibaren Show TV'de yayınlanacak 1115-1119. bölümlerde Gelin Evi yarışmacısı olarak puan yarışı verecek Damla Altuntaş Yılmaz henüz yeni evli. Eşi ile 2019'dan bu yana sürdürdüğü ilişkisini bu yıl resmiyete döktü. Çiçeği burnunda gelin denilebilir. Instagram'da paylaşımları ile hem fotoğraflarını yayınlayıp hem de gündelik yaşama dair ipuçları vermektedir. Binlerce kişi tarafından da takip edilmektedir.

Gelin Evi Damla Altuntaş Yılmaz Instagram hesabı: @damlaltuntas1
Gelin Evi Damla Altuntaş Yılmaz Tiktok hesabı: @damlaltuntas1

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri