Gelin Evi Canan Gündoğdu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta pazartesi günü başlıyor. Cumaya kadar sürecek heyecan dolu maratonda yarışacak isimler açıklandı ve Canan Gündoğdu da evine zaferle dönmek isteyenler arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Canan Gündoğdu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Canan Gündoğdu da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Canan Gündoğdu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Canan kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Canan Gündoğdu 27 yaşında. Rehber öğretmenlik yapıyor. İzmir'de doğdu büyüdü. Aslen Konyalı. Üniversite bitiren güzel gelin, influencer olarak kariyerine devam ediyor. Müslüm Bey ile 1 yıllık evli. Instagram'da kendisine ait profilde tanıtımlar yapıyor ve binlerce takipçisi için içerik üretiyor. @canancablogu adresinden takip edebilirsiniz.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri