Gelin Evi Buse kimdir? Buse Turan Instagram hesabı

Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gün boyunca yaşanacak rekabete dahil olacak yarışmacılar açıklandı ve Buse de onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunan kadın izleyiciler de bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Gelin Evi Buse kimdir? Buse Turan Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Buse de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Buse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Buse kimdir?

Gelin Evi'nin 955-959. bölüm yarışmacılarından biri olan Buse Turan aslen Rizeli. Avizesi ve koltuğuna gelen eleştirilere karşı şaşıran güzel yarışmacı, mutfağı için yapılan olumsuz yorumlara da gülerek yanıt verdi. Yatak odasındaki anlar ise herkesi güldürecek. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri