Gelin Evi Beyza Örenli Daşdemir kimdir? Instagram hesabı

Aslı Hünel'in eğlenceli ve renkli sunumunun yanı sıra birbirinden iddialı yarışmacıların katılımı ile devam eden Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Gelinler arasında Beyza Örenli Daşdemir de var ve hakkındaki bilgiler merak konusu. İşte detaylar...

Öğle kuşağında en çok seyredilen yarışmalardan biri olan Gelin Evi, bugün yeni haftası ve yarışmacılarına merhaba diyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da eğlenceli gelinlerle pazartesiden cumaya büyük bir coşku yaşatacak programda yeni günden itibaren yarışacak isimler de açıklandı. Onlardan biri de Beyza Örenli Daşdemir oldu ve kendisi hakkındaki bilgiler merak edilerek internette araştırılıp öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Beyza Örenli Daşdemir kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Beyza Örenli Daşdemir kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak ve 1115-1119. bölümler arasında ekranlardaki yer alacak olan Beyza Örenli Daşdemir, Erhan Bey ile evli. Kısa süre önce dünyaevine girdi ve çiçeği burnunda gelin denilebilir. Kendisi aksesuar işi ile uğraşıyor ve Karabük'te yaşıyor. Instagram hesabında binlerce takipçisi var. Buradaki paylaşımları ile kadınlara hitap ediyor. @beyzadasdemirrr adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri