Gelin Evi Betül Tarhan Durbak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'nde 3-7 Ekim yarışmacıları açıklandı. Betül Tarhan Dubak da birincilik için yarışacak. Peki, Gelin Evi Betül Tarhan Durbak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele herkesi televizyon karşısına geçirecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Betül Tarhan Durbak da altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Betül Tarhan Durbak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Betül kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen yarışmacılarından biri olan Betül Tarhan Durbak 27 yaşında. Bursa'da yaşıyor ancak aslen Bitlisli. Pasta ustası. Uludağ Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezuynu. 3 yıllık evli.1 oğlu var. Şu an ise 5 aylık hamile. Instagram hesabı @betulomerrr'dir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri