Gelin Evi Best Of Esra Yamacı kimdir? Gelin Evi Esra Yamacı kaç yaşında ve nereli?

Joker Yapım imzasıyla yayınlanan ve her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde Best Of etabı başlıyor. 2022'nin en iyilerinin belirleneceği haftaya katılacak isimler de belirlendi ve Esra Yamacı da altın mücadelesi verecek. Rakipleri ve Aslı Hünel'den en yüksek puanları almaya çalışacak güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Best Of Esra Yamacı kimdir? Gelin Evi Esra Yamacı kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Esra Yamacıoldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Esra Yamacı kimdir? Esra Yamacı Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Gelin Evi Esra Yamacı kimdir?

Bu hafta rakiplerine karşı altın mücadelesi verecek olan Aslen Kırklarelili olan Esra Yamacı, 23 yaşında ve 8 aylık evli. Gelinliğine 18 bin, çeyizine ise 250 bin lira verdiğini söyleyerek rakiplerini şaşırtan güzel yarışmacı bu kez daha da iddialı. Instagram hesabı @gultonesra.yamaci'dır.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri