Gazilerimiz kahramanımızdır!

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü münasebetiyle ilçedeki gazilerle bir araya geldi. Programda konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Gazilerimiz bizim kahramanımızdır. Tabii ki zorluklar, sıkıntılar yaşadıklarını biliyoruz, bunların hepsini çözeceğiz dün olduğu gibi bugün de yanınızda olacağız” dedi

BARIŞ KIŞ - MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü sebebiyle kahvaltılı bir program düzenledi. İlçedeki gazileri ağırlayan programın ev sahipliğini MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar yaparken; MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Esenyurt Şehit ve Gazi Aileleri Sağlık, Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Karakaya, Gazi Aileleri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu ve çok sayıda isim katıldı.

Gazillere minnettarız

Programda konuşan İlçe Başkanı Metin Yazar, “Şehitlerimize Allah'tan rağmen, kederli ailelerine bir kere daha baş sağlığı diliyorum. Gazilerimize minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum. Bizim için çok değerlisiniz, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Sizlerle birlikte olmak onur

Gazilerle birlikte olmanın bir onur olduğunu söyelyen Milletvekili Arzu Erdem ise “Gazilerimiz bizim nurlanmışlarımızdır. Çok kıymetlidir. Sizlerle birlikte olmanın büyük bir onurunu yaşıyorum.

3 dönemdir milletvekilliği yapıyorum, 3 dönem boyunca da gazilerimizle çalışmanın şerefine ulaştım. Gazilerimizin her birinin bir anısı var. Bugün Kıbrıs'ımız varsa, Yavru Vatan'ımız varsa sizlerin sayesindedir. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Gerçekten büyük bir kahramanlık öyküsü yazıldı. Tabii ki bu kahramanlık öykülerinin başında gazilerimiz var” dedi.

Gaziler için fazlası yapılmalı

Gaziler için yapılanların katbekat fazlası yapılması gerektiğini de belirten Erdem, “Gazilerimize verilen madalyalar dahi az. Çok çok daha fazlası lazım. Gazilere hak deyince ben bunları konuşmakten bile utanıyorum. Gazilerimiz her türlü hakkı hak ediyor. Asaletiniz ama azla yetiniyor çok veriyor. Eksiklikler yok mu var? Bunları gidermeye çalışıyoruz. Gazilerimizin silah ruhsatı için bile harç talebi alındığını biliyoruz bunu da engellemek için yeni bir düzenleme yaptık. Gazilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Davamıza sahip çıkacağız

Yeniden milletvekili olmak için başvurusunu yaptığını da anlatan Arzu Erdem, “Aday adaylık müracaatımı yaptım. Liderimiz taktir ederse adayız, değilse de davamız için mücadele etmeye, davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri