Fatma Taşhan kimdir? En Hamarat Benim Fatma kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için ter döktüğü ve ödüllere sahip olduğu zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı. Buna göre Fatma Taşhan da kendisi için belirlenen günde eve zaferle dönebilmek adına kolları sıvayacak. Kendisi hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Fatma Taşhan kimdir? En Hamarat Benim Fatma kaç yaşında, nereli ve Instagram

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren En Hamarat Benim'in yeni haftasında heyecan sürüyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak mücadelede 5 yarışmacı kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyarak birinciliği kazanmak için ter dökecek. O isimlerden biri de Fatma Taşhan oldu. Deneyimli yarışmacı yorumlarıyla da haftanın kaderini belirleyecek isimlerden biri olacak. Yayınlanan fragman sonrasında kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Fatma Taşhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Fatma kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Fatma Taşhan 10 Ekim 1991 tarihinde Kayseri'ye bağlı Melikgazi ilçesinde doğdu. Aslen Kayserili. Lise mezunu olan Taşhan 15 yıllık evli. 3'ü kız, 2'si erkek toplamda 5 çocuk annesi. E-ticaret ile ilgileniyor. Influecerlık yapıyor. Instagram'da 125 bin kişi tarafından takip edilmektedir. Profiline @bescocuk_biranne_ adresinden ulaşabilirsiniz.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri