Exxen Konuşanlar 83. Bölüm (2. sezon 11. bölüm 11 Kasım) Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar her hafta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Kahkaha tufanına dönüşen bir saatlik sürede konuklar anlattıkları, Hasan Can Kaya ise soruları ve esprileriyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. Gösterinin bugün yayınlanması beklenen yeni bölümü ise yayınlanmadı. Peki, Exxen Konuşanlar 83. Bölüm Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman? Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların da katılımıyla yayın hayatına bomba gibi devam eden Konuşanlar, EXXEN'de fark yaratmakla birlikte milyonlara da ulaşmayı başarıyor. Resmi ve resmi olmayan her platformda zirveye oynayan başarılı yapımın bugünkü yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu ancak kötü bir haber geldi. Gösteri henüz yayınlanmadı. Exxen’e giren seyirciler de arama motorlarında Konuşanlar 83. bölüm neden yok sorusunu sormaya başladı.

Programın bu hafta yeni bölümü haberimizin eklendiği saate kadar yayınlanmadı. Üyelik için ücret ödeyenler ve yapımın sıkı takipçisi olanlar da bunun nedenini araştırarak öğrenmek istiyor. Durumu haberimizin devamında açıklayacağız.

Exxen Konuşanlar 83. Bölüm Yok! Ama Neden?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir konuşan olarak katılan Arzum Eylem Selver, sevgilisini aldattığını milyonların karşısında itiraf etti ve ardından kendisinin saf olduğunu söyledi. Diğer yandan bir konuşan da lüks araçları metrobüs ile geçmenin kendisine verdiği hazzı anlattı. Şu ana kadar yayınlanmayan yeni bölümün gün içerisinde platforma eklenmesi bekleniyor. EXXEN zaman zaman Konuşanlar'ı bu şekilde yayınlayabiliyor.

Konuşanlar 2. sezon 83. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri