Esra Erol’da sahte mehdi Mustafa Çubuk kimdir? Gözaltına alınan sahte mehdinin otelinden görüntüler

Esra Erol'da Şubat ayında kızını arayan bir annenin programa başvurması ile ortaya çıkan sahte mehdi olayında gelişme yaşandı. Sahte mehdi Mustafa Çabuk gözaltına alındı. Peki sahte mehdi Mustafa Çabuk kimdir? Annesi Mevlüde Olgun’a kavuşabildi mi?

ATV’de seyirci karşısına çıkan Esra Erol’da programına Şubat ayında katılan Fatma Olgun kızı Mevlüde Olgun’u aradığını söylemişti. Mevlüde Olgun’un kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çubuk’un grubuna dahil olduğu ortaya çıkmıştı.

ESRA EROL’DA SAHTE MEHDİ YAKALANDI

Esra Erol 9 Ekim, günkü programında sahte mehdinin Çanakkale Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir operasyonla gözaltına alındığını duyurdu. Esra Erol’da 9 Ekim 2024 programında ise operasyon sırasında müritlerin, sahte mehdi Mustafa Çubuk’u ekiplere teslim etmemek için direndiği ortaya çıktı. Hatta bir kişinin operasyon sırasında kaçtığı da bildirildi.

SAHTE MEHDİ MUSTAFA ÇUBUK KANDIRDIĞI KİŞİLERİ OTELDE TUTUYOR

Sahte mehdi Mustafa Çubuk’un Çanakkale’de bir termal otelde müritlerini tuttuğu ve gruba dahil olanlardan mutlaka para, mal, değerli eşya talep ederek bunları ‘havuza’ aldığı öğrenildi. Esra Erol’da programında bugün olay yerinden canlı yayın yapıldı. Otelde sadece müritlerin tutulduğu ve basın grubunun çekim yapmasına müsaade edilmediği belirtildi. Ayrıca olayda 7 kişinin kolluk kuvvetlerine saldırı suçundan gözaltına alındığı ifade edildi.

Kendisini arayan annesi için yayına bağlanan Mevlüde Olgun, geçtiğimiz aylardaki açıklamasında otelde 300’e yakın kişi olduğunu ifade etmişti. Grubun işkence, darp, esrarengiz günah çıkartma yöntemleri ile ilgili görüntüleri de ortaya çıktı. 300’e yakın kişinin çoğunluğunu ise genç kızlar oluşturuyor.

SAHTE MEHDİ MUSTAFA ÇUBUK’A KANAN MEVLÜDE OLGUN DÖNDÜ MÜ?

Bugün Esra Erol’da programına gelen Fatma Olgun, gözaltı olayından sonra Mevlüde Olgun’un kendisini aramadığını, iletişime geçmediğini söyledi. Gözyaşlarını tutamayan anne, “Kızımı çok özledim. Lütfen dönsün. Kardeşleri de çok özledi. Onu bekliyorlar.” dedi.

SAHTE MEHDİ MUSTAFA ÇUBUK KİMDİR?

Mustafa Çubul, kendisini mehdi olarak tanıtan ve bir grubu olan kişidir. Çanakkale'de termal bir otelde 300'e yakın kişiyi kandırmış ve birlikte yaşamaya zorlamıştır. Kişilerden gruba katılması karşılığında havuzda toplamak üzere mal, para, değerli eşya gibi maddi çıkar elde ediyor. Grubuna ait ilginç günah çıkartma ritüelleri, işkence ve darp videoları bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

9 Ekim 2024 reyting sonuçları: Leyla dizisi mi, Kuruluş Osman mı birinci oldu? İşte reytinglerde birinci olan yapım

Televizyon Haberleri