Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? 18 Ağustos

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Eşim Benzerim Yok'ta yeni haftanın sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda gözler bugün evden gidecek isme çevrildi. Peki, Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Eşim Benzerim Yok'ta bir hafta daha sona eriyor. İki takımın hem grup hem de bireysel olarak yarıştığı programda gözler bugün eleme potasındaki isimlere çevrildi. 3 yarışmacı arasından biri bugün eve veda edecek. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olan yapımda bugün ayrılacak bir isim açıklanacak. Potadakiler arasından hangisinin gideceği merak konusu ve seyirciler tarafından araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? 18 Ağustos elenen isim haberimizde yer almaktadır.

Eleme potasında hangi yarışmacılar var?

Bugün yayınlanacak hafta finali öncesinde eleme potasında 3 isim bulunuyor. Yarışmacılardan hangisinin gideceği merak konusu ancak erkeklerin çoğunluklu olduğu bir hafta sonuna gelindi. Burak ve Soner'in yanı sıra Elzem de bugün elenmemek adına güzel haberi duymayı bekliyor.

Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül kimdir?

Eşim Benzerim Yok yarışmacıları

Ayda Kutay, 25 yaşındadır. İnfluencerdır. Genç, yetenekli, eğlenceli ve güçlü bir rakip olduğunu dile getiriyor.

Murat Temel 29 yaşındadır. Fitnes, kick boks, zeka vücüt yetenek sporlarıyla ilgileniyor.

Gülcan Yüksel 29 yaşındadır. Gayrimenkul danışmanıdır. Gülcan iddiasını ,''Hayatım boyunca kazanamayacağım hiçbir mücadeleye girmedim.'' cümleleriyle anlatıyor.

Yağız Bektik 26 yaşındadır. Sosyal medya fenomeni ve makine mühendisi. Bektik, ''Kelimelerin efendisiyim ama konuşulmaya geldim.'' dedi.

Ceren Keskin Doya Doya Moda'ya katılmıştı. 24 yaşındadır. Modellik yapıyor. İzmirli. Ceren, '' Benim eşim benzerim yok. Karşımda duracak kimse yok.'' diyerek kendini tanımladı.

Burak Nebioğlu 28 yaşındadır. Boks eğitmenidir. Burak, ''Ekranlara şampiyon lazımmış şampiyon olmaya geldim.'' diye ekledi.

Güneş Gül kendini şöyle anlattı:'' 26 yaşındayım. Hem öğretmenim hem influencerim. Girdiğim her ortamda güneş gibi parlıyorum.''

Anıl Can Yazar, pedagoji okudu. Ayrıca sosyal medya eğitmenidir.

Öykü Emine Bülbül hostestir. 33 yaşında olan yarışmacı, ''Rakiplerim için acil çıkışları gösteriyorum.'' dedi.

Oğuzhan Demir 27 yaşında. Ticaretle uğraşan Oğuzhan, ''Soyadım gibi sert ve çeviğim rakiplerimi eler geçerim.'' ifadelerini belirtti.

Dilara Aplak, '' 22 yaşındayım. Diş laborantıyım. Akrep burcuyum.'' diye ekledi.

Soner Çetinkaya 26 yaşındadır. Çiçekçidir. Yarışmadaki iddiasını, ''Doğru zamanda doğru hamle her oyunda birincilik bende.'' ifadeleriyle dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? Kim birinci oldu? 25 Ağustos
Eşim Benzerim Yok neden yok bitti mi final mi yaptı?
Kaza sonrası otomobilinden indi: Arkadan gelen minibüs çarptı

Televizyon Haberleri