Eşim Benzerim Yok'ta kim birinci oldu ve elendi? 8 Eylül

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Eşim Benzerim yok, birbirinden iddialı isimlerle yoluna devam ediyor ve hafta bitiyor. Peki, Eşim Benzerim Yok'ta kim birinci oldu ve elendi? Detaylar haberimizde.

FOX TV erkanlarında yayınlandıktan sonra Youtube'a geçiş yapan Eşim Benzerim Yok, yeni bir haftasını daha sonlandırıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergiledikleri ve takım olarak da yarıştıkları programda gözler bugün elenecek ve birinci olacak isimler de merak konusu. Araştırılarak da öğrenilmek isteniyor. Peki, Eşim Benzerim Yok'ta kim birinci oldu ve elendi? Detaylar haberimizde.

Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi?

Youtube'da yayınlanan Eşim Benzerim Yok'ta her hafta 3 kişi eleme potasına kalıyor. Erkekler ve kadınlar son kez kalmasını veya gitmesini istediği isimleri yazarak arkadaşlarının kaderini belirliyor. En az oy alan isim hem programa hem de hayallerine veda ediyor. Ayberk, büyük finalde olmayı hak etmeyen ilk kişi olarak seçildi. Artık Ayberk büyük finalde yarışma hakkı kazanabilmek için potadakileri geride bırakmak zorunda olduğu bir oyunu kazanmak zorunda. Bugünün eleneni açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

Eşim Benzerim Yok'ta kim birinci oldu?

Burcu Esmersoy'un sunumuyla ekranlara taşınan Eşim Benzerim Yok'ta hafta boyunca oynana oyunların ardından bir kişi birinciliği kazanıyor ve 30 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Haftanın birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri