Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül kimdir?

FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Eşim Benzerim Yok'un güzel yarışmacısı Öykü Emine Bülbül, adından söz ettirmeyi başardı. Kendisi hakkında da internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. İşte detaylar...

Yeni sezonun en gözde yarışmalarından biri olan Eşim Benzerim Yok, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yaz aylarına damga vurmaya devam ediyor. Bugün 4'üncü haftasını tamamlayacak olan programda adından söz ettiren isimlerden biri de Öykü Emine Bülbül. Güzel yarışmacı hakkında internette sık sık araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül kimdir?

Bu yazdan itibaren ekranlarda yayınlanmaya başlayan Eşim Benzerim Yok'ta yarışan Öykü Emine Bülbül, hosteslik yapmaktadır. 33 yaşındadır. Rakiplerine acil çıkışları gösterdiğini söyleyerek iddialı bir giriş yaptığı programda adından söz ettirmeyi başarmıştır. Tİktok ve Instagram'daki paylaşımları ile ön plana çıkmıştır. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından takip edilmektedir.

  • Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül Instagram hesabı: @oykueminebulbul
  • Eşim Benzerim Yok Öykü Emine Bülbül Tiktok hesabı: @oyku.eb

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eşim Benzerim Yok Roma kimdir? Instagram hesabı
Eşim Benzerim Yok'ta hangi yarışmacı elendi? 1 Eylül Cuma
Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? Kim birinci oldu? 25 Ağustos

Televizyon Haberleri