Eşim Benzerim Yok Güneş Gül kimdir? Instagram hesabı

FOX TV ekranlarında yeni bir yarışma daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli yarışmacıların katılımı ile gerçekleşecek programda gözler yeni ekran yüzlerine çevrildi. Güneş Gül de onlar arasında. İşte hakkındaki detaylar...

Tiktok fenomenlerinin katıldığı ve 5 erkek 5 kadın yarışmacının ekranlarda boy göstereceği Eşim Benzerim Yok bugün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı isimlerin ter dökeceği programa katılan yarışmacılardan biri de Güneş Gül oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Eşim Benzerim Yok Güneş Gül kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Eşim Benzerim Yok Güneş kimdir?

Bugünden itibaren Eşim Benzerim Yok'ta milyonların önüne çıkacak Güneş Gül, Tiktok fenomenidir. Milyonlara ulaşan videolarıyla adından söz ettirmektedir. Sevgilisi Furkan'dır. Kendisine destek verdiğini söylediği sevgilisini çok sevmektedir. Tiktok ve Instagram'da popülerliğini her geçen gün artırmaktadır. @gunesguul adresinden profiline ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Eşim Benzerim Yok Roma kimdir? Instagram hesabı
Eşim Benzerim Yok'ta hangi yarışmacı elendi? 1 Eylül Cuma
Eşim Benzerim Yok'ta kim elendi? Kim birinci oldu? 25 Ağustos

Televizyon Haberleri