Erşan Kuneri 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Netflix açıkladı…

Cem Yılmaz'ın başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. Peki Erşan Kuneri 2. sezon ilk bölüm ne zaman?

Cem Yılmaz’ın GORA filmindeki Erşan Kuneri karakterinden esinlenerek yarattığı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Haberin duyulmasının ardından diziyi izlemek isteyen birçok kişi Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon yayın tarihini öğrenmek için araştırmalara başladı.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman 2024?

Yaratıcılığını Cem Yılmaz’ın üstlendiği ve ilk sezonu 2022 yılında Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin devamı geliyor. Netflix Türkiye bugün yaptığı açıklama ile beğenilen komedi dizisinin yeni sezon tarihini duyurdu.

Erşan Kuneri ikinci sezon yayın tarihi

Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolu yeni sezon duyurusunda Cem Yılmaz, Erşan Kuneri karakterinin yaşlılığını canlandırdığı hali ile kamera karşısına geçti.

Erşan Kuneri 2. sezon 1. bölüm ne zaman?

Cem Yılmaz’ın da yer aldığı tanıtım videosu ile Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonunun 10 Ekim 2024 Perşembe günü Netflix’te yayınlanacağı açıklandı.

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda Cem Yılmaz'ın yanı sıra Bülent Şakrak Zafer Algöz, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bige Önal, Şükran Ovalı ve Can Yılmaz gibi isimler de rol alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da maymun çiçeği paniği! İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi

Televizyon Haberleri