En Hamarat Benim Yavuz Balcı kimdir? Hangi yarışmalara katıldı?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim, yeni haftaya merhaba diyor. Beş yarışmacı arasında Yavuz Balcı da yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Yavuz Balcı kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarıda yayınlanmayı sürdüren En Hamarat Benim, yeni haftasıyla ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter dökecek ve diğer bölümlerde ise yorumları ile puanlarını vererek finalin kaderini belirleyecek. Katılan isimlerden biri de Yavuz Balcı oldu. Haftanın tek erkek yarışmacısı olarak dikkat çeken Yavuz hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, En Hamarat Benim Yavuz Balcı kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Yavuz Balcı kimdir?

Bugün başlayan haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Yavuz aslen Hataylı. Estetisyenlik yapıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyor. Kenidsi bekar. Instagram hesabı @yvz_blcc'tir. Daha önce Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılarak adını milyonlara duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri