En Hamarat Benim Serap Çırakoğlu kimdir? Instagram hesabı var mı

Talya Prodüksiyon imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim bomba gibi bir sezona merhaba diyor. Başarılı sunucu Kadir Ezildi'nin sunumuyla gerçekleşen programda yeni yarışmacılar da merak konusu ve o isimler belli oldu. Serap da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Serap Çırakoğlu kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim ile başlayan ve sonrasında En Hamarat Benim ile devam eden yemek ile temizlik macerası yeni sezonuyla izleyicilerin karşısında. Bomba gibi bir kararla sezonu erken açan Kadir Ezildi ve ekibi bugünden itibaren hafta içi her gün televizyonda olacak. Ödüllerin de güncellendiği programda artık tüm yarışmacılar ödül ve hediyelerle evine dönecek. İlk hafta yarışmacıları da merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Serap oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Serap kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

 

En Hamarat Benim Serap kimdir?

Yayınlanan fragmanda en çok yer verilen yarışmacılardan biri de Serap'tı. Feyzanur ile birlikte en fazla süreyi alan genç gelinin evinde açılışı yapan Kadir Ezildi, birinciye 20 bin lira, ikinciye yarım altın ve üçüncüye çeyrek altın vereceklerini duyrudu. Dİğer yandan diğer yarışmacılar da hediyelerle programdan yarışacak 30 yaşında. Ev hanımı. Aslen Rizeli. Instagram hesabı da @serapcirakogli53'tür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri