En Hamarat Benim Semra kimdir? Seher Instagram hesabı

FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle de izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının el marifetlerini mutfaklarında sergileyecekleri zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı ve Semra da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Semra kimdir? Seher Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 18-22 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak 311-315. bölüm yarışmacıları açıklandı. Buna göre Semra da birincilik için mutfağa girecek ve evinin kapılarını hem rakipleri hem Kadir Ezildi hem de milyonlara açacak. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, En Hamarat Benim Semra kimdir? Semra Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Semra kimdir?

14 Kasım Pazartesi gününden sonra yarışacak isimler arasında olduğu açıklanan Semra Hanım, özellikle Mürvet Hanım ile girdiği tartışmalarda öne çıktı. Damak tadı konusunda birçok kez karşı karşıya gelindi ve deneyimli yarışmacı "Benim iddiam kadar kimsenin iddiası olamaz" dedi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri