En Hamarat Benim Nurdan Yılmaz kimdir? Nurdan Yılmaz Instagram hesabı

FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu maratona pazartesiden itibaren katılacak isimler açıklandı ve Nurdan Yılmaz da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Nurdan Yılmaz kimdir? Nurdan Yılmaz Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 28 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında yayınlanacak 316-320. bölüm yarışmacıları açıklandı. Buna göre Nurdan da birincilik için mutfağa girecek ve evinin kapılarını hem rakipleri hem Kadir Ezildi hem de milyonlara açacak. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, En Hamarat Benim Nurdan kimdir? Nurdan Yılmaz Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Nurdan kimdir?

28 Kasım Pazartesi gününden sonra yarışacak isimler arasında olduğu açıklanan Nurdan Yılmaz evli. Ev, yaşam, yemek, alışveriş ve makyaj konularında sosyal medyada paylaşımalrda bulunup videolar çekiyor. Aslen Rizeli. Ankara'da yaşıyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri