En Hamarat Benim Mürvet kimdir? Kaç yaşında ve nereli

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programa katılacak isimler açıklandı. Onlar arasında Mürvet de yer alıyor. Hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Mürvet kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 14-18 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak 311-315. bölüm yarışmacıları açıklandı. Buna göre Mürvet de birincilik için mutfağa girecekve evinin kapılarını hem rakipleri hem Kadir Ezildi hem de milyonlara açacak. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, En Hamarat Benim Mürvet kimdir? Mürvet Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Mürvet kimdir?

Pazartesiden itibaren birincilik için yarışacak olan Mürvet, Semra ile girdiği tartışmalarla haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. 'Herkesin kendine göre bir iddiası var' diyerek gözdağı vermeye çalıştığı yarışmada altınları evine götürmek amacında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri