En Hamarat Benim Meryem Pınar Güler kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de 3-7 Ekim yarışmacıları açıklandı. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak heyecanda Meryem Pınar Güler de marifetlerini sergileyerek birincilik için ter dökecek. Peki, En Hamarat Benim Meryem Pınar Güler kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yeni sezonda da yoluna bomba gibi devam eden En Hamarat Benim'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının birbirlerine karşı vereceği mücadelede yer alacak isimler açıklandı. Meryem Pınar Güler de cuma günü altınları evine götürebilmek adına izleyicilerin karşısına çıkacak. Her anı dopdolu geçecek programda güzel yarışmacı enerjisini marifetlerine yansıtmak ve adını milyonlara duyurmak amacında. Peki, En Hamarat Benim Meryem Pınar Güler kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Meryem Pınar Güler kimdir?

Bu haftanın en fenomen ismi olan Meryem Pınar Güler daha önce ekran tecrübesi yaşadı. Zaten fragmanı görenler kendisini hemen tanıdı. 2 sene önce yine ekim ayında bu kez Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmıştı. 32 yaşındaki güzel yarışmacı influencerlık yapıyor. Aslen Malatyalı. 10 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Instagram'da binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Siz de @balanne_ adresinden listenize alabilirsiniz.
























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri