En Hamarat Benim Hava kimdir? Neden diskalifiye oldu?

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim'de yeni sezon tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda bugün Hava da kendisine verilen günde yemekleri ve temizliği ile birincilik için yarışacak. Ancak programda diskalifiye edildiği açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Hava kimdir? Neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde.

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de bugün yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini sergileyerek birincilik için mücadele verecekleri zorlu maratonda yarışacak isimler belirlendi. Hava da onlardan biri. Yayınlanan fragmandaki tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Ancak programda diskalifiye edildiği açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Hava kimdir? Neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde.



 

En Hamarat Benim Hava kimdir? Neden diskalifiye oldu?

Bugünden itibaren milyonların önüne çıkacak olan Hava, Özlem'in tuttuğu tepsideki aşure kaselerinden birini alarak; "Çok cesur kızsın. Bunu alıp yüzüne fırlatsam" sözleriyle herkesi şoke etti. Kadir Ezildi de "Ben Hava Hanım'ı bu saatten sonra diskalifiye ediyorum" diyerek ödül umutlarını sona erdirdi. Kendisinin rakibine yaptığı ve sayıgsızlık olarak değerlendirildiği davranış sonrasında programdan diskalifiye edildiği düşünülüyor. Ancak yarışmada zaman zaman ters köşe olarak kararlar da verilebiliyor.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri