En Hamarat Benim Halime, Özge, Gül, Emine ve Satı kimdir? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik için mücadele verecekleri zorlu maratonda beş gün boyunca nefesler tutulacak. Herkesin tek hedefi marifetlerini milyonlara ispat edip para ödülü ile evine dönmek. Bu hafta kozlarını paylaşacak isimler Halime, Özge, Gül, Emine ve Satı oldu. Peki, En Hamarat Benim Halime, Özge, Gül, Emine ve Satı kimdir? Instagram hesabı haberimizde

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik için ter dökecekleri maratonda ödülü kazanacak isim de merak konusu. Bu haftanın yarışmacıları. Nevin, Özlem, Nagihan, Hava ve Şahin oldu. Peki, En Hamarat Benim Halime, Özge, Gül, Emine ve Satı kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Halime kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Halime Şahin kayınpederinin 1 yılda 8 kez evlendiğini söyleyip inanılması güç bir iddiayı ortaya attı ve dikkat çekti. Kendisi Ataşehir'de mantıcılık yapıyor ve Sinop Sofrası adını koyduğu mekanında müşterilerine hizmet veriyor. Instagram hesabı @sinopmantisihalimesahin'dir. Yarışmada adı açıklandıktan sonra çok sayıda kişiden destek almayı başardı.


 

En Hamarat Benim Emine kimdir?

Yorumlarıyla fragmanda dikkat çeken ve şimdiden çetin ceviz olduğunu ispat eden Emine Hanım, güzelliği ile de adından söz ettirecek gibi gözüküyor.


 

En Hamarat Benim Gül kimdir?

Haftanın genç yarışmacılarından biri olan Gül Hanım, enerjisini ödülü kazanmak adına kullanacak.


 

En Hamarat Benim Özge kimdir?

Oğlu ile birlikte kendi gününde ekran karşısına çıkacak olan genç yarışmacı, böreğini hazırlayamadoğı için hayal kırıklığı yaşarken diğer lezzetleri de eleştirilince nasıl cevap vereceğine şaşırıyor.



 

En Hamarat Benim Satı kimdir?

Hakkında bilgi bulunmamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri