En Hamarat Benim Dilfuza kimdir? Dilfuza Instagram hesabı

Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği En Hamarat Benim'de 62'inci hafta pazartesi günü başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde marifetlerini sergileyerek birincilik için ter dökecekleri zorlu maratona katılacak isimler açıklandı. Buna göre Dilfuza da altınları evine götürebilmek adına çaba gösterecek. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Dilfuza kimdir? Dilfuza Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 14-18 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak 306-310. bölüm yarışmacıları açıklandı. Buna göre Dilfuza de birincilik için mutfağa girecekve evinin kapılarını hem rakipleri hem Kadir Ezildi hem de milyonlara açacak. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, En Hamarat Benim Dilfuza kimdir? DilfuzaInstagram hesabı haberimizde.


En Hamarat Benim Hatun Karadağ kimdir?

Haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Dilfuza aslen Özbekistanlı. Özbek mutfağından esintiler sergilemesi bekleniyor. Daha önce de birçok hemşehrisi programa katılmıştı. Kendisinden beklentiler büyük. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri