En Hamarat Benim Best Of Fatma Akışoğlu kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla milyonların karşısına çıkan En Hamarat Benim'de best of haftası bugünden itibaren ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla adından söz ettirmek ve 15 bin lirayı kazanmak istediği zorlu maratonda Fatma Akışoğlu da ter dökecek. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. En Hamarat Benim Best Of Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de heyecan giderek artıyor. Bu hafta yarışacak beş best of yarışmacısından biri Fatma Akışoğlu olarak açıklandı. Deneyimi ve becerisi ile rakiplerini geride bırakmak isteyen Akışoğlu'nun hedefi 15 bin lira ile evine dönmek. Hafta başından bu yana yorumları ile adından söz ettiren yarışmacı hakkında da binlerce kez araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir?

Yarışmanın yeni haftasında temizlik, yemek ve sunum konusunda büyük bir mücadele ortaya koymaya ve büyük ödülü kaznaacak performansı sergilemek için milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan Fatma Akışoğlu 49 yaşında. 18 yıllık evli. 1 erkek çocuğu annesi. Kendisinden daha hamarat kimsenin gelemeyeceğini ve bunu yemekleri ile ispat edeceğini söyledi. 



 

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu Instagram hesabı

Bugün rakiplerine karşı birincilik için evinde misafirperverliğini de başta olmak üzere marifetlerini sergileyecek Fatma Akışoğlu'nun Instagram hesabı merak ediliyor. Kendisinin 14 takipçisi vardır. @fatma_akis_oglu profilinden ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri