Emanet 3. bölüm özeti ve fragmanı izle

Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet'te bir akşam daha geride kaldı. Yaman Kırımlı ve Seher arasındaki Yusuf savaşı daha da kızışıyor. Biri Yusuf'u vermemek, diğeri ise onu almak için daha da kararlı bir şekilde rakibinin üzerine gidiyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 3. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Pazartesi akşamından itibaren Kanal 7'de yayınlanmaya başlayan Emanet'te ikinci gün geride kaldı. Biri amca diğeri teyze olan iki kişinin yeğenleri Yusuf için verdiği savaşta bir gün daha sona erdi. Nefes kesen bölümün ardından izleyiciler gözünü yarına çevirdi. Peki yarın neler olacak? Emanet 3. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yusuf kimin olacak? Yaman'ın mı kalacak yoksa Seher'e mi gidecek?

Emanet 3. bölüm özeti
Yusuf annesinin ölümü ile yüzleşmiştir. Artık onun gelmeyeceğini bilmektedir. Tutunacak tek dalı ise teyzesidir. Onla geçirdiği vakit ona çok iyi gelmektedir. Bu sebeple de sürekli onunla olmak ister. Ancak Yaman için bu durum imkansızdır. Onu Seher'e vermemek için her yolu deneyecektir. Hatta silahla tehdidi dahi. Bu arada Seher babasını kaybetmiştir. Abalsından sonra babasının kaybı ağır glemektedir ve tüm planlarını Yusuf'u kaçırarak onla yeni bir hayata başlamak için yapmaktadır. İki bilet alır ancak İkbal bundan haberdardır. Yusuf için tutulan psikolog, Yaman ile seans yapmak ister ancak çok başarılı olamaz. Yaman'ın hatırlamak istemediği geçmiş, bunu engeller.

Dizinin konusu
Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.





Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri